WesttecH

Catalogues

Aucune brochure

A propos de WesttecH

Chez nous, Westtech est sans conteste une marque qui a le vent en poupe ces dernières années. En 3 ans, nous avons vendu une trentaine de ces machines.

En termes de technologie forestière et de l’entretien des paysages, Westtech a su répondre aux besoins en produisant des machines robustes, durables et avec un haut standard de qualité.

Westtech est une société très à l’écoute de ses clients et développe ses produits en tenant compte de leur remarque. L’objectif de la marque est de toujours optimiser les produits.



Bij ons is Westtech ongetwijfeld een merk dat de laatste jaren in opkomst is. In 3 jaar tijd hebben we zo'n dertig van deze machines verkocht.

Op het gebied van bosbouwtechnologie en landschapsonderhoud heeft Westtech aan de behoeften kunnen voldoen door robuuste, duurzame machines te produceren met een hoge kwaliteitsstandaard.

Westtech is een bedrijf dat zeer attent is op zijn klanten en bij de ontwikkeling van zijn producten rekening houdt met hun opmerkingen. Het doel van het merk is om de producten altijd te optimaliseren.

Galerie photo